вторник, 23 юли 2013 г.

НАДЕЖДАТА НИ Е В БРЮКСЕЛ


http://www.mediapool.bg/grazhdanite-se-oplakvat-na-reding-ot-koruptsiya-zavisimi-medii-i-lipsa-na-perspektiva-news209199.html

Ние  сме част от Европа. Част от Европейския съюз. Да се твърди, че Брюксел искал да ни колонизира е все едно да се твърди, че София иска да колонизира Видин. И този, който го твърди най-гръмогласно, "националистическият" лидер Волен Сидеров, работи всъщност за Москва.

У нас всичко е обърнато наопаки. Националистите с антитурска реторика са в съюз с партията, която е създадена да защитава правата на турците. "Левите" социалисти обслужват олигархията. Десният Бойко Борисов се възхищаваше от Тодор Живков. Имаме контрапротести на хора доведени до мизерия от олигархията, които подкрепят правителството на олигархията. Мишо Шамара, който беше сравнил червеното в българското знаме с мензис, а зеленото го пушел и бил high, стана лице на контрапротеста..

Когато президентът Плевнелиев защити правото на глас на 70 процента от българските граждани, подкрепящи протестите против Орешарски, родолюбците поискаха импийчмент на президента...

Ние си протестираме, а БСП си назначава мафиоти за министри и си гласува нови заеми, за да си купи народна подкрепа. Правят се, че не ни виждат и чуват.

Надеждата ни е в Брюксел! Паралелно с вътрешния натиск на протестиращите трябва да има и натиск от Европейския съюз.

Трябва да останем в Европа, да не позволим на нашите продажници да доизядат България, или  да я подарят на Газпром и Евразийския съюз.


Няма коментари:

Публикуване на коментар